mjesto odlične zabave

KAMP - USLOVI I CIJENE

Kamp se nalazi na prostoru Komnice, 5 km udaljen od Han Pijeska na putu ka Žepi. Prostor za postavljanje šatora za kampere je na površini većoj od 1.000 km². 
Pored prostora za boravak kampera, na preko 1.000 km² rasprostire se uređeni parking prostor pod video nadzorom.

Kamp, koncertni prostor i parking čine jednu cijelinu.

U kampu su obezbjeđeni svi uslovi za boravak kampera, koji podrazumjevaju tuš kabine, WC kabine, obezbjeđena drva za roštiljanje, tehnička pomoć i prevoz planinarima za obilazak markiranih trasa, pristup sporstkim i zabavnim sadržajima.  

 

Cijene u Kamp Festu:

Karta za koncert - 5,00 KM

Četverodnevna karta za koncert - 16,00 KM. 

Za kampere je obezbjeđena nabavka sirovog mesa u kampu po maloprodajnoj cijeni i obezbjeđena drva i ognjišta za spremanje roštilja. 

Kompletan cijenovnik možete pogledati OVDE

KAMP FEST 2016

Od 4. do 7. avgusta, u Han Pijesku,  će se održati “KAMP FEST”, / muzičko – sportski - kamperski festival /. Za ljubitelje planinarenja, pobrinuće se domaćin festivala PLANINARSKO-EKOLOŠKO DRUŠTVO “VISOČNIK” HAN  PIJESAK.  Mjesto dešavanja je IZLETIŠTE KOMNICA, oko 4km  od Han Pijeska.

Podrška KAMP FEST-u je PLANINSKO-EKOLOŠKO DRUŠTVO “VISOČNIK” a cijeli projekat dobio je i podršku: TO BIH; TO REPUBLIKE SRPSKE; JP “ŠUME REPUBLIKE SRPSKE”; OPŠTINE HAN-PIJESAK i dr.

Festival je zamišljen kao muzičko – sportski – kamperski događaj / sviraju: YU Grupa, Najda i Gale, Divlje Jagode, Elvis J. Kurtović, Balašević Tribute bend, Bad Copy,  Inspektor Blaža i Kljunovi, Đorđe David, bend “Džepovi” i drugi, uz veliki broj DJ-eva iz Srbije, BiH i Makedonije.

Prevashodno, cilj KAMP FEST-a  je da se napravi dobra zabavna regionalna manifestacija, po uzoru na neke naše domaće a i svjetski poznate festivale.

Na najvećem događaju ove vrste kod nas, očekuje se oko 2000 kampera i preko 25000 posjetilaca, koji će uživati u dobrom zvuku rock muzike, kao i u čarima netaknute prirode.

Zvanično otvaranje kampa je 4. avgusta  u 14h, a svečano zatvaranje 7. avgusta duboko u noć.  Svakog dana od 17h pa do 02h smjenjivaće se nastupi rock bendova i DJ-eva.

 

Posebnu atrakciju činiće sportisti, gdje će u krugu festivala  biti organizovana takmičenja u malom fudbalu, basketu, odbojci, trkama motora, krosu kroz prirodu i mnogim drugim kako sportskim tako i kulturnim dešavanjima.

Planirane su šetnje po obroncima planine Javor i Devetak, gdje će kamperi vidjeti najljepše čari ovih planina i gustih četinarskih šuma. Šetnje će biti održane u subotu i nedjelju sa polaskom iz kruga festivala u 8:30h.

Za sve korisnike kampa obezbjeđene su lokacije za postavljanje šatora, kamp vozila, ognjišta za vartu, klupe, stolovi i drva za loženje, a tuš kabine će biti postavljene u kamp-selu, kao i mnogobrojni ugostiteljski objekti i prodavnica.

Dio prihoda od prodaje ulaznica biće usmjeren u humanitarne svrhe a biće organizovano i dobrovoljno davanje krvi.

 

 

Sponzori i pokrovitelji festivalA

Pokrovitelji i medijski sponzori:

Sakrij meni Prikaži meni vrh
Učitavanje